Izdelki za durantov olivnik (7)

Oljke Mojo Picón - Oljke S Kostjo

Oljke Mojo Picón - Oljke S Kostjo

Oliva mojo picón pripada sorti oliv verdial. V Olivah Cortijo smo želeli čim bolj ohraniti tradicionalni recept za kanarski mojo picón. Zato smo poleg osnovne mešanice vode, soli in belega vina dodali: - Česnovi stroki - Pekoče čilije - Kumino - Sladko papriko - Pekočo papriko - Ekstra deviško oljčno olje
Manzanilla Olive Polnjene z Ančovi - Polnjene Olive

Manzanilla Olive Polnjene z Ančovi - Polnjene Olive

Oliva manzanilla, polnjena s sardelami, je klasika v svetu oliv. Kdo ne mara oliv manzanilla, polnjenih s sardelami? Ta izdelek se odlikuje po svoji odličnosti, saj je zelo priljubljen med vsemi, ker je nežna, mesnata in izvrstna oliva.
Aragonska oljka - Oljke brez koščic

Aragonska oljka - Oljke brez koščic

Kot samo ime pove, aragonska oljka izvira z aragonske fronte in zahodne Katalonije. Tako kot murcijska oljka cuquillo se tudi ta odlikuje po svoji majhni velikosti.
Olive s sirom (Oliva Gordal, polnjena s sirom) - Polnjene olive

Olive s sirom (Oliva Gordal, polnjena s sirom) - Polnjene olive

Sirne Olivas ali oljke gordal polnjene s sirom so eden najboljših izdelkov, ki jih ponujamo pri oljkah El Cortijo. Pripravljene so iz brezkoščkovih oljk gordal, izbranega manchega sira in zlate omake. To je izvrsten grižljaj, ki se ponaša s svojo nežno teksturo in veliko kremnostjo.
Polnjene Gordal Olive s Pikantno Čilijem - Polnjene Olive

Polnjene Gordal Olive s Pikantno Čilijem - Polnjene Olive

Uvrščena kot 2. najbolj začinjena oljka v naših izdelkih, so oljke gordal, polnjene s pikantno čilijem, ročno izdelane.
Olive Gordal brez koščic z okusom ančov - GURMETSKE PROIZVODE

Olive Gordal brez koščic z okusom ančov - GURMETSKE PROIZVODE

Oliva gordal brez koščice z okusom ančoveta se med drugim ponaša s svojo velikostjo in mesnatostjo, katere premer se giblje med 80 in 100. Iz andaluzijskih polj, oliva gordal brez koščice z okusom ančoveta je največja oliva, ki jo lahko najdete na španskem ozemlju. Ima zeleno in rahlo zlatkasto barvo, njena tekstura je trda, zato ta sorta daje malo olja. Natančneje, oliva gordal brez koščice z okusom ančoveta je idealna za oblačenje z različnimi omakami in je ena izmed najbolj cenjenih oliv med našo mlajšo publiko zaradi svoje velike mesnatosti.
Olive Manzanilla brez koščic z okusom ančov - Olive brez koščic

Olive Manzanilla brez koščic z okusom ančov - Olive brez koščic

Olive manzanilla brez koščic z okusom ančovice izvirajo iz oliv manzanilla. Te olive so zelo iskane med malimi člani družine zaradi svojega blagega in nevtralnega okusa.